Accountant

Zoek je een accountant die méér levert dan alleen de jaarcijfers? Oké, hier zijn we dan! Als jouw accountant vinden we bij New Vision twee dingen belangrijk. Als eerste willen we dat jouw cijfers helemaal kloppen. Daar doen we nog een schepje bovenop. We gaan die kloppende cijfers gebruiken, zodat jij sneller kan beslissen.

Accountant om de hoek

Misschien woon je niet in de buurt van één van onze kantoren, maar we zijn altijd dichtbij. Als het aan ons ligt dan werken we echt SAMEN. Je krijgt één van de New Vision accountants als een nieuwe collega. Hij of zij komt regelmatig langs, zodat je snel kunt schakelen. Heb je een vraag, of wil je iets belangrijks met ons delen? Dan is het een kwestie van bellen. Is jouw accountant ziek? Dan hebben we altijd een back-up beschikbaar die jouw dossier kent.

Wat mogen we doen, voor jou?

Administratie

Wil je tijd besparen op je administratie? Dan zorgen wij dat het minder tijd kost.  New Vision inventariseert, digitaliseert en automatiseert, zodat jij sneller administreert.
 

Meer over administratie door New Vision >         

Controle

Ga niet zitten balen dat je controleplichtig bent! Maak er het beste van! De accountantscontrole is een mooi meetmoment. Met de informatie uit de controle geeft New Vision adviezen die jouw onderneming volgend jaar nog beter laten draaien.

Meer over accountantscontrole >

Jaarrekening

Net als de controle is een jaarrekening voor veel ondernemingen een verplichting. Daar hoeft het niet bij te blijven. Je kunt de jaarcijfers zelf ook gebruiken als waardevolle sturingsinformatie.

Meer over de jaarrekening >

Belastingaangifte

Zou je graag willen dat iemand de belastingaangifte voor je doet? New Vision doet verschillende aangiftes voor klanten en hun ondernemingen. Daarbij gebruiken onze experts hun kennis van aftrekposten en veranderingen in de wetgeving.

Meer over belastingaangifte >  

De digitale accountant

Als klant van New Vision kan je gebruik maken van onze software: New Vision Data reports. Die software vervangt ellenlange rapporten en zorgt ervoor dat je real time alle bedrijfsstatistieken kunt bekijken. Zo heb je direct toegang tot al je financiële sturingsinformatie.

Meer over de digitale accountant >

 

Kan je wel een financiële sparringpartner gebruiken?

Nodig ons dan eens uit voor een kennismakingsgesprek. Dan vertellen wij je alles over New Vision als jouw accountant. Een gesprek is snel gepland via de contactgegevens hieronder:

Bel: 088 – 04 04 010

E-mail: info@newvisiongroep.nl

Laat een bericht achter via ons contactformulier.