Geschiedenis

 

New Vision is niet nieuw. Wij bestaan sinds 1990, maar we bouwen op veel meer ervaring. Voordat New Vision bestond, werkten onze mensen bij twee andere organisaties: DEMAC Accountants/Consultants en SKH Accountants en Adviseurs.

 

DEMAC, specialist in automotive

Voor DEMAC (DEaler MAnagement Consultants) begon het in 1995. Vijf adviseurs besloten toen voor zichzelf te beginnen. Ieder op zijn eigen manier gepokt en gemazeld in de automotive branche. Die avontuurlijke stap bleek een gerichte sprong voorwaarts. In korte tijd groeide het accountantskantoor uit tot dé automotive specialist van Nederland. Als hofleverancier van BOVAG stond DEMAC aan de wieg van de BOVAG Branchebarometer.

Sinds de oprichting heeft DEMAC een nadrukkelijke plaats in de accountantswereld verworven. Dit werd enkele jaren terug nog eens duidelijk toen de Autoriteit Financiële Markten ons de vergunning voor wettelijke controles toekende. Gezien de hoeveelheid wettelijke controleopdrachten die we nu uitvoeren, behoren wij tot het middensegment van de accountantskantoren.

SKH Accountants

SKH startte in 1990 onder de naam Van der Staak Accountants een accountantskantoor waar de klant zich, zonder al te veel formaliteiten, thuis kon voelen en waar de Rotterdamse mentaliteit gold. Nog steeds is ons kantoor een plek waar de klant op elk gewenst moment kan binnen lopen en gewoon een praatje gemaakt kan maken. SKH heeft zich altijd gezien als ‘financiële huisarts’, omdat wij vinden dat de accountant-adviseur die rol binnen het MKB vervult. 

SKH liep voorop als het gaat om moderne toepassingen gericht op de flexibiliteit voor de ondernemer. Eind jaren negentig konden de ondernemers al op afstand inloggen en desgewenst hun eigen boekhouding voeren. Dat was voor die tijd een unicum.

DEMAC en SKH hebben elkaar gevonden in de filosofie dat we naast de klant willen staan. In New Vision hebben we alle goede eigenschappen van DEMAC en SKH gecombineerd. Dat zie je ook terug in onze Werkwijze.

Wil je New Vision nog beter leren kennen?

Neem dan direct contact met ons op.

Maar je kunt ook direct contact zoeken met één van onze professionals, zoals:

banner