Automotive

 

Wij vinden dat het verkopen van auto’s een feest moet zijn. Voor de koper én de verkoper. Beetje jammer als je iedere verkochte auto moet vieren met een paar uur administratie. Dat kan anders bij New Vision. We leveren een administratiesysteem dat raad weet met alle aspecten van de automotive branche.

 

Bijna 30 jaar ervaring in de autobranche

New Vision is al bijna 30 jaar actief als adviseur en accountant voor garagebedrijven, dealers, tank/servicestations en schadebedrijven. We heetten vroeger DEMAC. Onze naam is in 2016 veranderd, maar onze missie is nog steeds hetzelfde: automotive-ondernemers financieel en zakelijk ontzorgen.

Dealers vragen meer van hun administratie

De administratie van een autodealer, of een dealer van andere voertuigen is complex. Je hebt te maken met verplichte rapportages naar importeurs en een scheiding in de verschillende onderdelen van je onderneming: de verkoop van nieuwe voertuigen is gescheiden van de verkoop en inkoop van gebruikte voertuigen en ook je werkplaats en magazijn vragen om een aparte administratie.

Onze software kan het

Met New Vision Data Reports krijg je eenvoudig toegang tot de totale cijfers. Je krijgt ook de mogelijkheid om per bedrijfstak of per importeur rapportages te maken en cijfers in te zien. Zo neemt onze software je een boel uitzoekwerk uit handen.

Jouw contactpersoon kan het ook

Nu bestaat New Vision uit veel meer dan software. De drijvende kracht achter onze software zijn onze expert met kennis van verschillende branches, accountancy en belastingen.

Ga je met ons in zee? Dan zoeken wij twee New Vision collega’s die het beste bij je passen. Dat zijn mensen die weten wat er gebeurt in je branche. Het zijn ook mensen die de tijd nemen om jou en je bedrijf te leren kennen. Zij komen eerst langs om je eens stevig de hand te schudden.

Waarom twee collega’s? Wel, bij New Vision heerst er ook wel eens griep. Daarom krijg je bij ons altijd twee contactpersonen toegewezen. De ene is jouw vaste contactpersoon en de andere blijft constant op de hoogte. Ligt jouw contactpersoon met koorts in bed? Dan neemt zijn/haar back-up naadloos het roer over.

Benieuwd wat we kunnen doen voor jouw onderneming?

Ben je ondernemer in de automotive branche en heb je zin in een gesprek met New Vision? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

banner