Lidmaatschappen

Als ondernemer wil je geen risico lopen. New Vision begrijpt dat. Daarom zorgen onze partners dat ze weten wat er speelt in hun vakgebied. Lidmaatschappen helpen daarbij. Die zorgen niet alleen voor regelmatig contact met andere vakidioten en voor mogelijkheden tot volgen van cursussen, maar ook voor gezonde ethische discussies. Zo ben jij verzekerd van actuele kennis en kunde.

We houden onszelf up-to-date, voor jou

 

NBA

New Vision is lid van de NBA, de Nederlandse Beroepsorganisatie voor Accountants. Deze organisatie helpt accountants hun cruciale rol in de maatschappij te vervullen, nu en in de toekomst. De NBA is vertegenwoordiger van alle accountants in Nederland en doet er alles aan om de kwaliteit van accountancy te verbeteren. Dat doet de NBA met opleidingen, cursussen en tools. Bij New Vision zijn Peter Beelen RA, Diane den Dunnen-Nout RA, Gregor Kruijssen RA CISA, Mario van der Staak AA en Gerard van Verseveld AA ingeschreven in het register van de NBA.

ISACA

ISACA is een wereldwijde organisatie die informatie en onderzoek verzamelt over IT-audits, beveiliging van IT-systemen en governance. Robbin Borst en Gregor Kruijssen zijn als Certified Information Systems Auditor ingeschreven in het register van ISACA . Dit betekent dat zij profiteren van de kennis van auditors wereldwijd en dat ze, om deze titel te behouden, trainingen en cursussen volgen.

Register Belastingadviseurs

Het Register voor Belastingadviseurs is een beroepsvereniging van belastingadviseurs voor het MKB. Het RB behartigt de belangen van belastingadviseurs richting de overheid en maakt vaktechnische informatie beschikbaar via cursussen en workshops. Bij New Vision is Gerard Hordijk ingeschreven in het register van Belastingadviseurs.

Wij vinden beroepsorganisaties belangrijk

Lid zijn van een beroepsorganisatie betekent vaak dat je als accountant of adviseur een titel mag voeren. Dat is mooi meegenomen, maar het is niet waarom we bij New Vision cursussen volgen. Dat doen we, omdat we streven naar de beste oplossing. Die oplossing is onderbouwd, doordacht en toekomstbestendig.

Ook profiteren van onze kennis en kunde?

Wij krijgen ieder jaar weer nieuwe inzichten, die we graag met je delen. Neem contact op met New Vision voor ons eerste gesprek. We staan op drie manieren klaar voor jou:

Laat je gegevens achter in ons contactformulier. We nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op.