Partners

 
Als je New Vision belt, is de kans groot dat je één van deze heren aan de lijn krijgt. Ze hebben elk een eigen specialisme en adviseren je graag bij het verbeteren van je financiële huishouding.

 

 

 

 

 

 

 

 

Gregor Kruijssen

Bij New Vision sta ik echt naast ondernemers. Ik zie mezelf graag als hun steun en toeverlaat.’

Direct na zijn gymnasium (1980), rolde Gregor de accountancy in. Negen jaar later haalde hij zijn RA titel bij Deloitte, waar Gregor ook opleidingen verzorgde. In januari 2007, inmiddels al 26 jaar in het vak, startte Gregor bij DEMAC (later New Vision). Hij is van alle markten thuis als het op accountancy aankomt, maar heeft ook zeer ruime ervaring in het opleiden en ontwikkelen van personeel en van kennismanagement.

Gregor heeft in 2014 met goed gevolg de internationale CISA-opleiding (Certified Information Systems Auditor) afgerond, evenals de opleiding tot Gecertificeerd Professional voor Caseware IDEA (data-analyse-software). In 2015 is aan hem de titel CISA toegekend door ISACA.

Gregor is actief bij zowel Nyenrode Business University als bij de beroepsorganisatie NBA. Hier is hij per 1 januari 2023 benoemd in het Adviescollege voor beroepsreglementering (ACB).

Als directeur van New Vision legt Gregor zich primair toe op zijn klanten, van wie een belangrijk deel controleplichtig is. Daarnaast gaat zijn aandacht, in de rol van compliance officer, uit naar vaktechniek.

linkedin.com/in/gregorkruijssen/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Erik Gooijer

'Kwaliteit in dienstverlening is mijn drijfveer.'

Na het HBO is Erik in 2005 gestart binnen de accountancy bij EY. In 2007 is hij verhuisd naar Curaçao waar hij ruim 3 jaar gewoond, gewerkt en aan de universiteit gestudeerd heeft voor zijn RA-titel. Cliënten betroffen offshore companies, oliemaatschappij, vliegtuigmaatschappij, hotels en verzekeringsmaatschappijen. Tijdens deze periode was Erik Lid van de Nivra Young Professionals Dutch Caribbean (NYPDC). Na deze mooie periode is hij teruggekeerd naar Nederland waar hij zijn carrière bij EY heeft vervolgd met name gericht op de financial service sector. In deze periode is Erik afgestudeerd en heeft zijn RA-titel behaald. Bij EY is Erik meerdere jaren actief geweest als facilitator waarbij hij nieuw talent opleidde voor de gehele EMEA-regio.

In het najaar 2021 kwamen Gregor en Erik in contact met elkaar wat geresulteerd heeft tot een zeer mooie samenwerking sinds begin 2022 als partners binnen New Vision Groep Culemborg van waaruit zij de klanten bedienen.

Naast de werkzaamheden binnen de accountancy is Erik per december 2022 benoemd als zittend lid van de commissie strafzaken van de KNBSB. Per februari/ maart 2023 start Erik in deze rol.

De focus van Erik ligt op het verzorgen van kwalitatief goede controles- en samenstelopdrachten. Daarnaast richt Erik zich op de ontwikkelingen omtrent Sustainability/ ESG-reporting die een grote impact gaan hebben in de komende tijd voor zowel klanten als het maatschappelijk verkeer.

linkedin.com/in/erik-gooijer-msc-ra-50b9a28/

 

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE