Partners

Als je New Vision belt, is de kans groot dat je één van deze heren aan de lijn krijgt. Ze hebben elk een eigen specialisme en adviseren je graag bij het verbeteren van je financiële huishouding.

 

Robbin BorstRobbin Borst

‘We geloven in digitalisering, maar we houden altijd een menselijke touch.’

Robbin Borst rondde in 2011 zijn studie Informatica  af aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Tijdens zijn studie maakte hij al kennis met accountancy. Robbin liep stage bij een accountantskantoor en ging daarna bij hetzelfde bureau in dienst. Nu helpt hij de klanten van New Vision met de meest uiteenlopende IT-vraagstukken. 

In 2014 heeft Robbin, net als Gregor, met goed gevolg de internationale CISA-opleiding (Certified Information Systems Auditor) afgerond evenals de opleiding tot Gecertificeerd Professional voor Caseware IDEA (data-analyse-software), naast een scala van andere certificeringen op IT-gebied. In 2015 is aan hem de titel CISA toegekend door ISACA. 

nl.linkedin.com/in/robbinborst/nl

 

Gerard HordijkGerard Hordijk

‘We doen niet ‘zomaar’ jouw belastingaangifte. We duiken echt in de cijfers en signaleren direct verbeteringen voor volgend jaar.’

In 1992 studeerde Gerard af aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Al tijdens zijn studie Fiscale Economie was hij een gedreven adviseur op fiscaal gebied en had hij zijn eigen onderneming. Inmiddels heeft hij ruim 20 jaar ervaring als zelfstandig belastingadviseur.

De afgelopen jaren heeft Gerard, naast zijn werkzaamheden als fiscalist, diverse WFT-diploma’s behaald (o.a. Inkomen, Vermogen en Pensioen) en heeft hij zich gespecialiseerd op het gebied van Toekomstvoorzieningen. Hij adviseert klanten van New Vision op het gebied van pensioen, bedrijfsopvolging, vermogensopbouw en arbeidsongeschiktheid. Gerard beschikt over een AFM-vergunning en is lid van het Register Belastingadviseurs.

nl.linkedin.com/in/gerard-hordijk-a4675a10/nl

 

Gregor KruijssenGregor Kruijssen

‘Bij New Vision sta ik echt naast ondernemers. Ik zie mezelf graag als hun steun en toeverlaat.’

Direct na zijn gymnasium (1980), rolde Gregor de accountancy in. Negen jaar later haalde hij zijn RA titel bij Deloitte, waar Gregor ook opleidingen verzorgde. In januari 2007, inmiddels al 26 jaar in het vak, startte Gregor Kruijssen bij DEMAC (later New Vision). Hij is van alle markten thuis als het op accountancy aankomt, maar heeft ook zeer ruime ervaring in het opleiden en ontwikkelen van personeel en van kennismanagement.

Net als Robbin heeft Gregor In 2014 met goed gevolg de internationale CISA-opleiding (Certified Information Systems Auditor) afgerond, evenals de opleiding tot Gecertificeerd Professional voor Caseware IDEA (data-analyse-software). In 2015 is aan hem de titel CISA toegekend door ISACA.

Als directeur van New Vision legt Gregor zich primair toe op zijn klanten, van wie een belangrijk deel controleplichtig is. Daarnaast gaat zijn aandacht, in de rol van compliance officer, uit naar vaktechniek.

nl.linkedIn.com/nl/gregorkruijssen/nl

 

Mario van de StaakMario van der Staak

‘Als je optimale kwaliteit wilt, moet je transparant zijn. Dus dat is ook wat klanten van New Vision en van mij kunnen verwachten.’

Mario heeft al meer dan 25 jaar ervaring in de accountancy. Op 1 januari 1990 werd zijn eigen accountantskantoor in Berkel en Rodenrijs een feit. Daarnaast maakte hij jaren deel uit van de Raad van Bestuur van een grotere accountantsorganisatie en was hij daar voorzitter van de Automatiseringscommissie.

Mario is een voorstander van communiceren op gelijk niveau. Hij is niet alleen accountant maar ook ondernemer. Daardoor is hij in staat om in brede zin mee te denken over alles wat er binnen een bedrijf speelt. Een ondernemer heeft niets aan een accountant of adviseur die alleen meepraat, maar heeft behoefte aan een kritische sparringpartner. Mario heeft ruime ervaring met reorganisaties en conflictbemiddeling binnen (familie)bedrijven.

nl.linkedin.com/in/mariovanderstaak/nl