Werkwijze

 

Wij zijn New Vision en we zijn er voor jou. Weet je wat er zo verfrissend is aan onze visie? We zijn er voor jou als ondernemer én als mens. Het maakt ons niet uit of het gaat om het visualiseren van je bedrijfsresultaat, een goed pensioen voor jou en je werknemers of de premie van je levensverzekering. Wij vinden een antwoord op al jouw financiële vragen. Daar kan je letterlijk op rekenen.

 

Adviseur, coach en sparringpartner

Bij New Vision werken we samen. Ook met jou. Dat betekent dat we niet op afstand met de cijfers aan de slag gaan. Als je wilt, geven we tips vanaf de zijlijn. Nog liever, stappen we zelf het veld in om jou of je controller te adviseren en mee te denken over de beste oplossing.

Vertrouwen is daarbij erg belangrijk. Wij vertrouwen erop dat jij ons vertelt hoe we jouw leven makkelijker kunnen maken. Jij kan erop vertrouwen dat wij gaan voor een beter en hoger rendement voor je organisatie.

Wij vragen heel wat van je

Vooral veel data, maar daar krijg je ook heel veel voor terug. Met behulp van jouw gegevens maken wij een digitaal powerhouse van je administratie. Daarbij gebruiken we slimme IT, zodat je een in- of verkooporder maar één keer invoert. We koppelen systemen op een veilige manier en maken alle relevante data beschikbaar in de cloud. Daarna zorgen we voor jouw persoonlijke dashboard, waarin je direct ziet waar je nog voordeel kunt halen, razendsnel, met één druk op de knop.

Hoe wij doen wat we doen

Als we iets doen, doen we het (vanzelfsprekend) goed, maar we doen het nog liever het beste. Het beste voor jou! Daarom zijn we beschikbaar als jij ons nodig hebt en zoeken we proactief naar verbeteringen. In onze strakke planning zit ook een stapje extra. Dat is precies het stapje dat we nodig hebben om jou werk uit handen te nemen. Bijvoorbeeld bij het gezond nalaten van je bedrijf of als je liever heel je administratie over de schutting gooit. Je hebt geluk: wij kunnen goed vangen.

Meer weten over onze werkwijze?

Kom gewoon een keer met ons praten, dan krijg je al snel door wat voor vlees je in de kuip hebt. Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek via de contactgegevens hieronder.

Maar je kunt ook direct contact zoeken met één van onze professionals:

banner