Jaarrekening

 

Vind je de jaarrekening een beetje een verplicht nummer? Ga er niet van zitten balen! Wij geloven dat je er het beste van moet maken. Je jaarcijfers bevatten waardevolle informatie, die jij heel goed kan gebruiken om je onderneming nog soepeler te laten lopen.

 

Je jaarrekening als leermoment

De jaarrekening is verplicht onder andere voor B.V.’s. Ook vragen banken en andere financiers vaak een jaarrekening bij de aanvraag van een hypotheek, of een andere financiering. Van New Vision krijg je een prima verzorgde jaarrekening die je direct door kunt sturen. Het zou zonde zijn als je het alleen daarbij laat.

De jaarrekening is een rijke bron van informatie, waarmee je de cijfers van dit jaar kunt vergelijken met die van vorige jaren, maar vooral ook kunt leren voor de toekomst. Doordat New Vision kosten uitsplitst in categorieën, krijg je ook direct een beeld van de grootste geldvreters in je onderneming. Heb je dezelfde kostenposten als vorig jaar? Valt daar misschien nog wat te halen?

Met de jaarrekening bij de hand leer je veel over de huidige situatie van je onderneming. De jaarrekening stelt je ook in staat om de juiste vragen te stellen voor de toekomst. Die vragen gaan jouw onderneming verder helpen bij het maken van plannen voor de toekomst.

Jaarrekening achterhaald?

Eenmalig een jaarrekening (laten) maken is altijd een goed idee. Het geeft belangrijke inzichten in de gezondheid van je onderneming. Toch vinden we bij New Vision de jaarrekening een tikje achterhaald. Waarom zou je maar één keer per jaar naar je cijfers kijken?

In plaats van de jaarrekening gebruiken wij software waar je real time alle stuurinformatie uit kunt halen. Dat noemen we ook wel de digitale accountant. De digitale accountant staat altijd voor je klaar met de meest actuele cijfers. Die cijfers halen we op uit jouw verschillende administratiesystemen of -bestanden.

Heb je een jaarrekening nodig?

Die maken we graag voor jou. Je bereikt New Vision via de contactgegevens hieronder.