Belastingaangifte

 

Wil je jouw belastingaangifte laten doen? Dat snappen we wel. Bij New Vision kunnen we belasting niet leuker maken. We kunnen er wel voor zorgen dat jij zelf geen aangifte meer hoeft te doen. Dat doen wij voor jou of voor jouw onderneming.

 

Welke aangiftes doet New Vision voor jou?

Inkomstenbelasting

De inkomstenbelasting betaal je als persoon aan de overheid. Als ZZP’er betaal je inkomstenbelasting over de winst die je maakt.


Vennootschapsbelasting

De vennootschapsbelasting is verplicht voor alle N.V.’s en B.V.’s. Ook sommige stichtingen, verenigingen en overheidsinstellingen moeten deze belasting betalen.  Het is een belasting over de winst van de organisatie.

Omzetbelasting (BTW)

De omzetbelasting wordt betaald over geleverde diensten of goederen door een onderneming. 

Schenk- en erfbelasting

De overheid heft belasting op de meeste inkomsten. Ook schenkingen en erfenissen vallen daaronder.

 

Dividendbelasting

De belasting over dividend wordt deels ingehouden door de onderneming die de aandelen uitgeeft. Denk je als ondernemer na over een winstuitkering? Houdt dan ook rekening met deze belasting van 25%, die je moet afdragen aan de overheid.

Overdrachtsbelasting

Deze belasting wordt betaald bij de koop van onroerende zaken en als je eigenaar wordt van rechten op onroerende zaken (opstalrecht, erfpachtrecht of lidmaatschapsrecht). Er zijn verschillende vrijstellingen voor overdrachtsbelasting. New Vision zoekt graag voor je uit of je daarvoor in aanmerking komt.

 

Ons stapje extra bij belastingaangifte

De kans is groot dat onze belastingkanjers aftrekposten kennen waar jij nog nooit van gehoord hebt. Dat is dan weer voordelig voor jou, want zo weten ze precies hoe je voor jouw bedrijf optimaal aangifte doet. Ook wijzigingen in de fiscale wetgeving houden we bij New Vision in de gaten. Zo kunnen we niet alleen je aangifte van dit jaar goed regelen, maar ook zorgen dat jouw boekhouding klaar is voor volgend jaar.

Wil jij je aangifte over onze schutting gooien?

Top! Wij gaan er direct mee aan de slag. Wij starten zo snel mogelijk met het verzamelen van de juiste cijfers uit je administratie. Voordat we dat doen willen we natuurlijk wel even kennis maken. Een eerste gesprek heb je zo gepland via de contactgegevens hieronder. 

Laat een bericht achter via het contactformulier van New Vision.