IT-advies

 

Zie je het niet zitten om zelf een groot IT-project te starten? Een koppeling bijvoorbeeld. Of kijk je op tegen het moderniseren van jouw informatiesystemen? Dan regelt New Vision dat toch voor jou? Als IT-adviseur weten we wat er moet gebeuren om zo’n project een succes te maken.

 

Schakel tussen jou en IT-partijen

Ken je dat? Je stapt net uit een vergadering met de bouwer van je nieuwe IT-systeem. Je sluit de deur, kijkt hoopvol je collega aan en zegt:  ‘Snap jij nou precies wat ze gaan doen?’ Dat is niet zo gek. De informatiesystemen van nu zijn makkelijker te gebruiken dan die van vroeger. Helaas is de techniek die erachter zit steeds complexer geworden. Het lijkt of IT’ers een beetje hun eigen taal spreken.

Gelukkig kan New Vision goed vertalen. Als IT-adviseur, vertalen wij jouw wensen in concrete opdrachten voor de ontwikkelaars. Andersom: als de ontwikkelaar bepaalde moeilijkheden tegenkomt, zorgen wij dat jij goed geïnformeerd voor een alternatief kan kiezen. Zo loop je als ondernemer geen risico op onvoorziene, onverklaarbare kosten en nemen we een boel van je kopzorgen weg.

Projectbewaking

Voor grote IT-projecten kan New Vision de regie op zich nemen. Bijvoorbeeld bij migratietrajecten of het aanleggen van nieuwe (digitale) infrastructuur. Wij zijn er het liefst vanaf de start bij. Dan praten we mee in de gesprekken over de verwachtingen en de kosten. Vervolgens maken we afspraken over de oplevering, de veiligheidseisen en de betrokken partijen. Eventueel zoeken we ook geschikte partners die kunnen helpen bij het ontwikkeltraject. Jij geeft dan goed geïnformeerd akkoord op de opdracht. New Vision zorgt voor de planning, afstemming en afspraken. 

Een IT-project starten met New Vision?

Start met een gesprek met één van onze IT-experts. Dat geeft vertrouwen. Neemt contact op met New Vision.

banner

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE