Vermogensadvies

Een stabiel inkomen is heel fijn. Het kan ook plotseling verdwijnen. Door een ongeluk bijvoorbeeld, of door overlijden. Daarnaast weet je zeker dat je een keer zult stoppen met werken. Waar moet je inkomen dan vandaan komen? Gelukkig weet New Vision wat je moet doen om te zorgen dat jouw inkomen, of dat van je familie, verzekerd blijft.

 

Pensioen

Je wilt waarschijnlijk een keer stoppen met werken. Voor iemand in loondienst is dat een helder verhaal. Zij hebben doorgaans pensioen opgebouwd en krijgen dat uitbetaald. Als ondernemer ben je verantwoordelijk voor je eigen pensioen. Dit kan je op verschillende manieren opbouwen, bijvoorbeeld met banksparen of andere vermogensopbouwproducten. Het is ook mogelijk om een pensioen op te bouwen met een verzekering.

De keuze die je maakt is volledig afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Het is ook verstandig om de risico’s af te wegen tegen de opbouw van je vermogen. New Vision helpt je bij het maken van een verantwoorde keuze van je pensioen, zodat jouw pensioen er rooskleurig uitziet. 

Overlijdensrisico

Uiteraard wil je niet graag nadenken over je overlijden. Zeker niet als je nog jong bent. Een akelig onderwerp, dat snappen we wel, dus laten we zorgen dat je er snel mee klaar bent. New Vision heeft overlijdensrisicoverzekeringen met gunstige premies. Deze verzekering kan je afsluiten voor jezelf of je partner, zodat nabestaanden op dezelfde manier kunnen blijven leven. Denk aan het behouden van het huis en extra inkomen naast de nabestaandenuitkering. Welke verzekering het beste bij jou past, zoeken we graag voor je uit.

Arbeidsongeschiktheid

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Als ondernemer of DGA loop je daarmee veel risico. Kan je niet werken? Dan heb je ook geen inkomen. Als het ongeluk al gebeurd is, is het te laat. Sluit daarom nu een arbeidsongeschiktheidsverzekering af. Op die manier ben je verzekerd van een inkomen.

Er zijn verschillende soorten arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Afhankelijk van jouw situatie raden we een verzekering aan voor beroepsarbeidsongeschiktheid of passende arbeid. De keuze die je maakt is van invloed op de premie. Gelukkig is het wel mogelijk om deze premie af te trekken van de inkomstenbelasting.

Benieuwd hoe jij je inkomen kan verzekeren?

New Vision is een onafhankelijke adviseur  Wij kunnen snel een offerte voor je opvragen bij verschillende verzekeraars. Voordat we dat doen horen we graag meer over jouw wensen en situatie.

AFM-vergunninghouder

AFM Vergunningshouder

New Vision heeft een vergunning bij de Autoriteit Financiële Markten. Dat betekent dat we mogen adviseren en bemiddelen bij: arbeidsongeschiktheidsverzekeringen, WGA-verzekeringen en overige inkomensverzekeringen), vermogensopbouwproducten (banksparen, lijfrente- en kapitaalverzekeringen) en  pensioensverzekeringen (met name voor de DGA).

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE