Tuinder

Wat je aandacht geeft, groeit. Wat ons betreft geldt dat ook voor geld.  Maar we snappen dat je daar als eigenaar van een tuinbouwbedrijf niet direct een parallel ziet. Mooi, want dan kunnen we elkaar aanvullen. Jij vertelt ons precies hoe jouw bedrijf in elkaar zit. Wij zorgen ervoor dat je flexibel en eenvoudig de relevante cijfers kunt invoeren en inzien.

Voor jou, agrarisch specialist

Misschien heb je het zelf niet door, tuinder, maar jij onderneemt heel anders dan de meeste ondernemers. Je kunt jouw bedrijf niet runnen vanachter je bureaustoel. New Vision snapt dat. Als je precies wilt weten of iets soepel loopt, moet je er met je neus bovenop zitten.

In de tuinders sector maakt New Vision ondernemen extra makkelijk. Met onze digitale accountant heb je overal en altijd toegang tot je cijfers. Niet alleen op kantoor, maar ook op de heftruck, op de trekker of tussen de plantenbakken. Je hebt alleen internet en een tablet nodig om real time cijfers te zien. Cijfers toets je direct aan wat je ziet op de werkvloer. Met al die informatie speel je snel in op wat er gebeurt en kan je echt flexibel ondernemen.

Investering in je relatie met de bank

Toegang tot je cijfers is één ding. Wat we bij New Vision ook belangrijk vinden voor tuinders is communicatie met de bank. De bank  is een belangrijke speler in je financiën en dat is niet zo gek.

Als tuinder heb je een risicovol beroep. De prijs van je product is afhankelijk van de veiling van dat moment. De marges zijn klein en de investeringen zijn groot. Hierdoor is de tuinders branche voor een groot deel afhankelijk van vertrouwen. Dat vertrouwen kweek je ook bij de bank met transparantie en tijdige communicatie, als het mee zit, of als het tegen zit.

Wil je volledige transparant zijn voor je bank? Via onze software kan jouw contactpersoon bij de bank ook de cijfers van je onderneming inzien. Wij zien dat niet als een extra politiecontrole. We zien het als een kans voor jou en de bank om risico’s te voorkomen. Drie paar ogen zien meer dan één. Daar kan je samen van profiteren.

Goed voorbereid de toekomst in

Op basis van jouw cijfers kunnen we bij New Vision goede voorspellingen doen. Die cijfers combineren we namelijk met onze kennis van je concullega’s, trends in de markt en onze verzamelde ervaring van zo’n 30 professionals. Verandert er iets in de markt of op fiscaal gebied? Dan zorgen wij dat jij weet wat je moet doen. Met New Vision als jouw glazen bol, blijft up-to-date blijven eenvoudig. 

Ook overal toegang tot je (groei)cijfers?

Bijvoorbeeld vanaf de vorkheftruck of tussen de tomaten. Dat betekent minder tijd achter je bureau, dus meer tijd en aandacht voor je product. Let’s grow! Neem contact op met New Vision voor een vrijblijvend gesprek.

  • Bel direct met Mario van der Staak: 088 – 04 04 046
  • Stuur een e-mail naar Mario: m.vanderstaak@newvisiongroep.nl
  • Gebruik het formulier op onze contactpagina om ons een bericht te sturen.