Tijdelijk systeembeheer

 

Heb je een bestaand systeem, maar tijdelijk niemand in je onderneming die het beheert? Dat is niet handig. Wie bel je dan als er problemen zijn? Voor ondernemingen die op zoek zijn naar een tijdelijke systeembeheerder heeft New Vision IT support.

 

Een externe systeembeheerder

Onze IT support werkt als volgt. Als jij het even niet meer weet, bel je met jouw  tijdelijke systeembeheerder bij New Vision. Die gaat voor je aan de slag. Bijvoorbeeld met het volgende:

Mailmerges

Je wilt snel een brief versturen naar je klanten, bijvoorbeeld voor een reclamecampagne. Je weet dat Word het kan, maar je hebt geen idee hoe je dat aan moet pakken. Sterker nog, als je heel eerlijk bent, heb je ook helemaal geen zin om uit te zoeken hoe dat precies werkt. Geen probleem! New Vision bouwt de sjablonen en zet een mailmerge voor je klaar, zodat je jouw brief snel kunt versturen. Nog beter: we stellen Word zo in dat je het volgende keer wél zelf kan doen.

Koppelingen met nieuwe systemen

Je wilt het  nieuwe kassasysteem aansluiten op de financiële administratie, maar je hebt geen idee waar je moet beginnen. New Vision gelukkig wel. We helpen je met het kiezen van de juiste software en verzorgen de koppeling.

Onderhoud

De informatiesystemen in je onderneming waren in goede handen, maar jouw IT’er raakt langdurig ziek of heeft ander werk gevonden. Het is een risico om systemen onbeheerd te laten tot je een opvolger hebt gevonden. Schakel New Vision in. Wij zorgen voor het nodige onderhoud, zodat de systemen netjes blijven draaien.

Tijdelijke helpdesk

Je kunt New Vision ook als helpdesk inschakelen. Tijdens kantooruren zitten we voor je klaar. Je mag mailen, bellen, of gebruik maken van een ticketsysteem.

Heldere afspraken

Wij werken volgens heldere prijsafspraken, waarbij jij aangeeft wat je nodig denkt te hebben. Op basis daarvan maken wij een schatting van de kosten, voor jou. Weet jij ook precies waar je aan toe bent.

Tijdelijk, dus we zoeken ook een geschikte opvolger

Wij zien een tijdelijke systeembeheerder als een noodplan. Begrijp ons niet verkeerd! Als New Vision zien we je graag als klant voor onze IT Support, maar ondertussen zoeken we samen een permanente oplossing. Jij profiteert van het persoonlijke netwerk van onze IT-professionals. Eventueel helpen we je bij het opstellen van een profielschets voor the right (wo)man for the job. Die schets gaat je helpen bij het opstellen van de vacatures.

Behoefte aan een tijdelijke systeembeheerder?

Laten we dan eerst even kennis maken. Je eerste vrijblijvende gesprek plan je in via de contactgegevens hieronder.

banner