Onze mensen

 

De twee kantoren van New Vision zijn gevuld met een vast team van ongeveer 30 vakspecialisten. We stellen eigenlijk maar twee eisen aan onze mensen. (1) Dat ze zelf scherp blijven en (2) dat ze jou ook scherp houden. Hoe? Dat lees je hieronder.

 

Ons personeel houdt zichzelf scherp, voor jou

Ze volgen trainingen, cursussen en houden de ontwikkelingen in de markt in de gaten. Medewerkers van New Vision  gebruiken niet alleen hun ervaring uit het verleden, maar ook hun visie op de toekomst. Je kunt namelijk pas scherp zijn als je weet wat er speelt.

Daarnaast delen we kennis tussen disciplines (accountancy, fiscaliteit en IT). Zo kan het zijn dat je van onze accountant belastingtips krijgt, dat de belastingadviseur opeens een briljant idee heeft voor jouw jaarrekening en dat onze IT’er precies weet welke aftrekpost je moet hebben. Van zoveel kennis in huis ga je sowieso profiteren.

Onze mensen houden jou scherp

New Vision heeft mensen die verder kijken dan hun neus lang is. Dat levert wel eens kritische vragen op. Nu niet direct in de verdediging schieten hoor! Kritische vragen zijn juist heel fijn voor jou. Die houden je juist scherp. Zulke vragen zijn ook een beginpunt om jouw organisatie te verbeteren. Daar kunnen we je als New Vision dan gelukkig ook bij helpen.

Mensen die naast je staan

Eigenlijk hebben we nog een derde eis voor onze medewerkers: dat ze naast je staan en dat je op ze kan bouwen. Wij vinden de relatie tussen jou en onze mensen ontzettend waardevol. Dat betekent dat we regelmatig contact houden en jou op de hoogte houden van relevante ontwikkelingen. We bellen je direct als we goed nieuws hebben (‘De winstcijfers zijn beter dan vorig jaar!’) en we bellen je nog sneller als we slecht nieuws hebben (‘Volgend jaar loop je risico vanwege een nieuwe wet’).

We zijn niet alleen keien van administrateurs, fiscalisten en accountants, maar bovenal mensenmensen die inzien wat de klant wel en niet wil en nodig heeft. Die weten wanneer ze de klant even met rust moeten laten en wanneer hij geactiveerd moet worden.

Wil je eens een financiële kanjer ontmoeten?

Plan dan een afspraak in met New Vision. Je kunt ons op drie manieren bereiken.

Maar je kunt ook direct contact zoeken met één van onze professionals, zoals:

banner