Ondersteuning AVG

 

Er is veel aandacht voor de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) die op 25 mei 2018 van kracht geworden is. Deze wet ‘waait niet over’. Samen met Van Gelder Advocaten en UTAH IT & Data Consulting hebben we enkele workshops hierover gegeven en hebben Gregor Kruijssen en Robbin Borst, samen met Marieke van Gelder, hierover een handzaam en gemakkelijk leesbaar boek geschreven.  
 

Experts in Information Security

We zijn op dit gebied expert en weten waar we het over hebben op organisatorisch, juridisch en IT-vlak. We weten hoe belangrijk het voor jou als ondernemer is om de noodzakelijke aanpassingen door te voeren om te voldoen aan de huidige wetgeving.

Maar waarom dan niet dat kleine stapje extra zetten en alle data meenemen in dit project. Jouw data zijn immers jouw ‘kroonjuwelen’. Zo bescherm je al je data en zorgen wij met jou voor ‘information security’.

Information Security scan

Wij voeren voor jou op het gebied van organisatie en IT een scan uit, die uitmondt in een plan van aanpak. Deze scan is door ons zusterbedrijf UTAH IT & Data Consulting ontwikkeld op basis van de ISO-norm 27001.

We bespreken de uitkomsten met je, waarna jouw eigen medewerkers daarmee aan de slag kunnen. En we komen dan na bijvoorbeeld een jaar graag terug voor een audit: is behaald wat je voor ogen had? Uiteraard begeleiden we dat traject ook graag, maar dat is geen must.

Juridische scan

Op dezelfde wijze kan Van Gelder Advocaten een juridische scan voor je uitvoeren. Wij werken op dit gebied nauw met hen samen om voor jou een compleet plaatje te kunnen schetsen.

Is jouw onderneming AVG-proof?

Start met een gesprek met één van onze AVG-experts. Dat geeft vertrouwen. Neemt contact op met New Vision.

Of laat een bericht achter via het contactformulier van New Vision.

banner