Loonadministratie

 

Vullen jouw werknemers hun uren nog in op een papiertje? Zit iemand daarna die papiertjes over te tikken in een Excel-lijst? Wij hopen van niet, want het kan veel makkelijker. Met de loonadministratie van New Vision kan iedereen zijn gegevens direct invoeren in de cloud. 

 

Alle loongegevens digitaal beschikbaar

New Vision gebruikt voor de loonadministratie één systeem dat alle gegevens op één plek beschikbaar maakt. We koppelen ons loonadministratiesysteem aan jouw bestaande systemen. Veel bestaande systemen hebben we al een keer gekoppeld, bijvoorbeeld het tijdregistratiesysteem, boekhoudpakket of rapportagetools.

Dit betekent dat je niet van systeem hoeft te wisselen om onze software te gebruiken.

Overzichtelijk stuurinformatie

Jouw persoonlijke dashboard toont alle informatie die je nodig hebt voor je bedrijfsvoering. Deze informatie is ook downloadbaar.

Toegang voor wie het nodig heeft

New Vision gelooft in samenwerken. Wij geloven dus ook niet dat de loonadministratie de verantwoordelijkheid moet zijn van één persoon. Iedereen kan met zijn eigen rechten, zijn eigen taken uitvoeren. Zo is het mogelijk voor afdelingshoofden om vakantie van hun personeel goed te keuren en jouw werknemers kunnen zelf hun loonstrookjes inzien.

Gegevens direct gebruiken voor jaarrekeningen

Externe partijen toegang geven? Dat kan ook. Bijvoorbeeld jouw (New Vision) accountant of een arbeidsjurist. Zij kunnen de gegevens direct gebruiken bij het maken van rapporten of overzichten. De loonadministratie is ook een belangrijke bron van informatie over de efficiëntie van je bedrijf.

Loonstroken zonder fouten

De administratiesoftware die wij gebruiken controleert automatisch de loonstroken.

Bij elke salarisverwerking die je start, voert het systeem 250 controles uit. Ook buiten de loonstrook voldoet de software aan alle eisen die aan loonadministratie gesteld worden.

Tijd voor een nieuwe manier van loonadministratie?

New Vision legt je graag uit hoe het werkt. We komen graag langs voor een gesprek over de software en de mogelijkheden. Maak een afspraak via de contactgegevens hieronder.