Juridisch Advies

 
Word je binnenkort verwacht in de rechtbank of is er een nieuwe wet die veel betekent voor jouw onderneming? Geen zin om wetboeken door te spitten? Schakel dan New Vision in. Wij geven juridisch advies waar jij je voordeel mee kunt doen. Of het nou gaat om een nieuwe privacywet, een verandering in je organisatiestructuur of een vijandige overname.

 

Los juridische conflicten niet in je eentje op

Het maakt niet uit of het een persoonlijk conflict is, of een conflict tussen ondernemingen. Iedere juridische confrontatie kost een heleboel energie, tijd en veel geld. Als ondernemer kan je ervoor kiezen om zelf te procederen. Daarmee loop je twee grote risico’s. Waarschijnlijk heb je geen juridische achtergrond, dus loop het je risico dat je door beginnersfouten een zaak verliest. Daarnaast leidt een rechtszaak erg af van je andere verantwoordelijkheden. Het gevolg: je onderneming lijdt eronder. 

Zorg dat je juist omgaat met wetsveranderingen

De wet gaat veranderen en je weet dat het iets voor je onderneming betekent. Maar welke veranderingen moet je direct door gaan voeren? Welke kunnen misschien nog wel even wachten? New Vision werkt samen met gespecialiseerde juridische adviseurs en advocaten die precies weten hoe je de nieuwe wetten moet interpreteren. Zij kunnen deze vragen voor je beantwoorden en zorgen dat je niet onverwacht te maken krijgt met boetes of rechtszaken.

New Vision: actief kennis delen

New Vision heeft een team met veel verschillende professionals. Onze accountants, belastingadviseurs en de juristen waarmee we samenwerken vullen elkaar perfect aan. Zo kunnen wij met de juridisch adviseurs ook nadenken over de juridische oplossing die belastingtechnisch het meest voordelig is. We geven ook gelijk praktische adviezen over wijzigingen in de administratie die aan de wetgeving moet voldoen. 

Meer weten over onze juridisch dienstverlening?

Neem dan contact op met New Vision voor een vrijblijvende kennismaking. We vertellen je graag meer. Een afspraak is zo gemaakt.

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE