Financieringsadvies

Sta je op het punt om je onderneming uit te breiden of een nieuw pand te kopen? Verantwoord investeren vraagt om een gedegen aanpak, met een helder beeld van de toekomst. Met New Vision als financieringsadviseur weet je zeker dat je geen spijt krijgt van je investeringen.

 

Is het slim om nu te investeren?

Het antwoord op die vraag hangt natuurlijk af van jouw onderneming, maar ook van ontwikkelingen in de markt en het verdienmodel achter je investering. De financieringsadviseurs van New Vision zorgen dat ze het naadje van de kous weten. We komen bij je over de vloer om zoveel mogelijk te weten te komen over jouw organisatie en ook je persoonlijke situatie. Weten we genoeg? Dan zetten we samen met jou de stappen in de juiste richting. Dat kan betekenen dat we aan tafel gaan zitten met de bank of andere financieringsvormen zoeken. Ook voor andere financieringsvormen werken we samen met gespecialiseerde deskundigen. Maar soms is het advies om juist af te wachten tot een beter moment.

De juiste cijfers

Als je wilt financieren vraagt iedere geldverstrekker om je cijfers van de afgelopen jaren en een prognose voor de volgende jaren. New Vision heeft gespecialiseerde accountants die deze cijfers direct in het juiste format aanleveren.

Ook investeren in relatie met de bank

Wat ons betreft is de bank voor jouw financieringen je grootste vriend. De bank probeert niet alleen zijn eigen investeringen te beschermen, maar ook die van jou. Openheid richting de bank en regulier contact zijn daarom cruciaal voor het slagen van jou financiering. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst als de cijfers er een keer wat minder rooskleurig uit zien.

Hypotheek aanvragen voor ondernemers

De relatie met de bank is ook voor je persoonlijke investeringen belangrijk. Het kopen van een huis bijvoorbeeld. Een hypotheek aanvragen als ondernemer is niet eenvoudig. De hypotheekverstrekker vraagt niet alleen het bewijs van jouw inkomen, maar ook de jaarcijfers en balansen van de laatste jaren.

Een afspraak maken met één van onze financieringsadviseurs?

Het is een kleine tijdsinvestering die het zeker waard is. Maak een afspraak met New Vision via de contactgegevens hieronder.

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE