Digitale Accountant

 

We vinden het prima als je ons belt met vragen. Toch is het voor jou makkelijker als je niet voor alle cijfers in de telefoon moet klimmen. Daarom heeft New Vision naast de ‘echte’ accountant ook een digitale accountant. Die geeft jou altijd en overal toegang tot de cijfers die je als ondernemer nodig hebt.

 

Direct toegang tot al jouw stuurinformatie

Je hebt genoeg te doen als ondernemer, dus we gaan je niet vervelen met dikke rapporten. Dat past ook niet in onze visie. We willen het juist makkelijk maken, voor jou. Dat doet we met New Vision Data Reports.

New Vision Data reports is flexibele cloudsoftware die wij inrichten met de data die jij regelmatig nodig hebt. In je dashboard kies je voor een grafisch overzicht van 8 tot 10 KPI’s. Bijvoorbeeld de actuele omzet, totaal gemaakte kosten of kosten in een bepaalde categorie. In New Vision Data Reports maken we ook vergelijkingen met jouw budget en met voorgaand jaar.

Data verzameld vanuit verschillende systemen

De digitale accountant verzamelt data uit verschillende systemen. We koppelen onze software aan Excel-sheets, draaiende systemen (zoals kassasystemen of facturatiesoftware) en cloudsoftware van andere leveranciers.

Data uitsplitsen en delen via jouw dashboard

Je krijgt toegang tot je data via jouw persoonlijke dashboard. Via dit dashboard kan je ook cijfers uitsplitsen in categorieën. Wil je weten wat je grondstoffen kosten, of je kantoorartikelen? Dan selecteer je die categorie en krijg je direct de realtime cijfers te zien. Zo zijn alle cijfers weergegeven op hoofdniveau, maar kan je ook inzoomen op de details.

New Vision heeft ook toegang tot jouw dashboard. Dat is handig, want zo kost het ons veel minder tijd om bijvoorbeeld een jaarrekening te maken, of ons in te lezen voor een gesprek over jouw toekomststrategie. Naast New Vision en jijzelf, kan je ook (beperkte) toegang geven aan bijvoorbeeld je personeel of een bank. Er komt geen papier meer aan te pas. De digitale accountant voorziet iedereen van de actuele cijfers die hij nodig heeft.

Ook specifieke data voor automotive

Met deze online applicatie werken wij als accountantskantoor direct met je samen om de ontwikkelingen binnen jouw bedrijf inzichtelijk te krijgen. Met onze kennis van de automotive branche definiëren wij de Kritieke Prestatie Indicatoren (KPI’s) waar je als ondernemer ‘echt wakker van ligt’. Gezien onze uitgebreide kennis en ervaring in de automotive hebben wij rapportageomgevingen die specifiek op deze branche ingericht is.

Eén abonnement, overal toegang

Je kunt de digitale accountant op ieder moment benaderen, vanaf elke locatie (als je een internetverbinding hebt tenminste). Zo heb je toegang tot je bedrijfscijfers vanaf de computer thuis en vanaf de laptop in een vergadering met je klanten. Je kunt zelfs bij je bedrijfscijfers met je smartphone, tijdens een wandeling door het bos. Als je dat zou willen dus. We bieden dit in abonnementsvorm aan, dus geen grote investeringen vooraf.

Klaar voor een demonstratie?

Het mooie van New Vision Data Reports is de flexibiliteit. Door de modulaire opzet ontwikkelen wij samen met jou een tool die past bij je behoeften. Daar kunnen we veel over vertellen, maar we kunnen het nog beter laten zien. Maak een afspraak voor een demonstratie:

Laat een bericht achter via het contactformulier van New Vision.