Belastingadviseur

Vraag je jezelf wel eens af of je teveel belasting betaalt? Dan is het tijd om een belastingadviseur van New Vision in te schakelen. De wet- en regelgeving zijn complex, dus jij hebt iemand nodig die er alles van weet en er alles aan doet om ze in jouw voordeel toe te passen.

 

Onze belastingadviseurs weten wat ze moeten doen

Belastingen spelen een belangrijke rol voor ons allemaal. Ook voor jou als ondernemer. Onze fiscaal specialisten kennen de complexe fiscale wet- en regelgeving en kijken met een scherp ondernemersoog naar jouw fiscale zaken. Zij helpen jou met het optimaal invullen van de aangifte en zoeken naar toeslagen en vrijstellingen.

Starten met een logische fiscale structuur

Voor belastingplicht en de verkoop van ondernemingen is de fiscale structuur erg belangrijk. Deze structuur bepaalt de regels en belastingen waarmee een onderneming te maken krijgt. Bij het opzetten van jouw fiscale structuur is het belangrijk dat je onderneming een logische en begrijpelijke juridische structuur krijgt. Wij hebben de expertise in huis om jouw onderneming optimaal te laten presteren in het, vaak ondoorzichtige, fiscaal-juridische speelveld. Daarbij gaan we bezwaar- en beroepsprocedures niet uit de weg.

Voorbereiden op fiscale veranderingen

New Vision benadert belasting met een brede blik. We anticiperen op veranderingen in de fiscale wetgeving of jurisprudentie. Als het nodig is werken we samen met andere (financiële) specialisten, zoals accountants, bedrijfsjuristen en de notaris. Met hen zoeken we uit wat de beste stappen zijn, voor jou.

Altijd up-to-date met ons belastingadvies

Onze belastingadviseurs staan voor je klaar. Ze gebruiken hun actuele kennis en kunde graag voor een frisse blik op jouw onderneming zaken.  Ons doel is dat jij als ondernemer lekker kunt slapen en daardoor (uit)gerust kunt ondernemen. Profiteer van onze kennis en neem contact met ons op.