Ambitieus en ondernemer

Heb je ambities voor je onderneming en wil je die waar gaan maken? Groeien, overnemen of internationaal gaan? Schakel New Vision dan in om mee te denken.

Onze (sparring)partners

De partners van New Vision hebben ruime ervaring in hun vakgebied. Dat niet alleen. Ze zijn allemaal ondernemer of ondernemer geweest en hebben ervaring met het ontwikkelen van een bedrijf. Iets dan hen opviel in dit proces: het is fijn als je voor sommige dingen kan steunen op een paar echte vakidioten.

Steun op ons als vakidioot

Wij willen graag een vakidioot voor je zijn. Onze klanten zijn allemaal anders maar ze vertrouwen onze partners al sinds jaar en dag met hun jaarrekeningen, balansen en fiscale zaken. Dat niet alleen, ze vertrouwen er ook op dat de New Vision-partners meedenken en met nieuwe ideeën komen. Dus heb je grote ambities? Wil je jouw onderneming  uitbreiden. Test ons dan eens met een paar vragen. Wij geloven dat we inventief genoeg zijn in het vinden van oplossingen en constructies die jouw dromen waarmaken.

Ook ambitieus richting de toekomst

Als je dromen hebt voor de toekomst, heb je waarschijnlijk ook dromen voor je kinderen, of een droom voor jouw onderneming als jij niet meer aan het roer staat. Misschien is het wel meer dan een droom en heb je zelfs de complete plannen al liggen. Hoe concreet jouw plan ook is, wij helpen je graag met de verwezenlijking ervan.

Denk je bijvoorbeeld aan je dochter als opvolger, maar wil je zelf ook eigenaar blijven van het bedrijf? Of zou je graag zien dat je familie eigenaar wordt van de onderneming als jij overlijdt? Dat kan, maar het is niet zo 1,2,3 geregeld. Met New Vision weet je zeker dat er iemand meedenkt die de regels kent en ze in jouw voordeel toepast.

Op zoek naar iemand die meedenkt over de groei van jouw onderneming?

Vertel ons er alles over in een kennismakingsgesprek met één van de New Vision-partners. Gebruik voor een afspraak de contactgegevens hieronder.