Adviseur accountancy

Weet jij welke wetten en regels in de boekhouding jouw onderneming voordeel op kunnen leveren? New Vision kent ze en geeft advies voor het gebruik in jouw onderneming. 

Boekhouden vereist kennis

Kosten, baten en winstcijfers. Je kunt ze op veel verschillende manieren verwerken in je boekhouding. Eigenlijk is boekhouden  best een creatief vak. Afhankelijk van de regels en wetten houd je onder de streep meer of minder geld over.

Als je regels wilt toepassen heb je kennis nodig. Die kennis hebben de mensen van  New Vision. Zij duiken diep, diep, diep in de regels voor jouw branche. De kans is groot dat ze al eens eerder met dit bijltje gehakt hebben en weten zeker dat ze jou kunnen helpen om je boekhouding te verbeteren.

Ook advies bij automatisering

Met goede administratiesoftware wordt je boekhouding een stuk eenvoudiger. Ook bij het kiezen van de juiste systemen kan New Vision je adviseren. Zo zijn wij erg fan van IT die je real time de cijfers uit je onderneming geeft, maar misschien heb jij je cijfers helemaal niet zo vaak nodig. Als accountant geven we ook advies bij het aanleggen van je loonadministratie of het toepassen van belastingregels in je boekhouding.

Welke adviezen hebben we nog meer voor jou?

New Vision geeft als accountant niet alleen adviezen bij het boekhouden en administreren. Wij zijn ook expert op het gebied van:

  • Pensioenen
  • Fiscale structuren
  • Investeringen
  • Financieringen.

Wil je een keer praten over je boekhouding met een adviseur accountancy?

Maak dan een afspraak bij New Vision. Dat is zo gebeurd. Je kunt ons bereiken via de contactgegevens hieronder.