Administratie en Boekhouding

 

Vind jij ook dat administratie zo min mogelijk tijd mag kosten? Ja? Mooi, dan kunnen we daar samen aan gaan werken. New Vision inventariseert, automatiseert en digitaliseert, zodat jij snel administreert, ook vanuit huis of vanaf het strand.

 

Boekhouden met moderne software

New Vision vindt de cijfers belangrijk, maar ook de mensen achter de cijfers. Wij zien onszelf niet als een externe boekhouder. En jij ziet ons hopelijk ook niet zo. We doen eigenlijk net of we gewoon voor jou werken. Zo maken we, als je dat wilt, kwalitatief sterke jaarrekeningen en zorgen we ook dat jouw administratie niets te wensen overlaat… als jij alle bonnetjes scant tenminste.

Onze boekhouders en boekhoudsters gebruiken moderne software. Daarmee kunnen ze snel werken aan jouw boekhouding, zonder dat jij of je personeel stopt met werken. Via onze boekhouders en de software heb jij ook constant toegang tot de actuele cijfers.

Zo maken we jouw administratie optimaal

  • We betrekken minimaal twee boekhouders bij jouw onderneming om de continuïteit van de informatievoorziening te waarborgen.
  • Je hebt contact met één van die twee en mag hem of haar beschouwen als jouw boekhouder.
  • Wij gebruiken slimme software zodat wij een minimum aan tijd hoeven te besteden aan jouw administratie (Robotic accounting).
  • We werken, indien nodig, nauw samen met de accountants of de andere disciplines van New Vision Groep waardoor jij en je organisatie van de juiste managementinformatie worden voorzien.

Overal toegang tot jouw administratie

New Vision werkt volledig transparant en via de cloud. Financiële informatie en  facturen zijn overal toegankelijk, als je maar een werkende internetverbinding hebt.

Direct een boekhouder nodig?

Of langskomen voor een oriënterend gesprek over je administratie? Een afspraak is snel gemaakt :

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE