Samenwerking met partners

Waar wij de kennis niet in huis hebben, schakelen wij specialisten in die dienstverlening net zo hoog in het vaandel hebben staan als wij.

UTAH IT & Data Consulting

IT wordt steeds belangrijker voor de ondernemer om zijn onderneming ten volle te ondersteunen. Als onderdeel van onze accountantscontrole kijken wij ook heel gericht naar uw automatiseringsomgeving. Op het gebied van automatiseringsvraagstukken werken wij nauw samen met UTAH IT & Data Consulting B.V. Met UTAH inventariseren wij de daarmee samenhangende bedrijfsrisico’s die wij tegenkomen. Met dit samenwerkingsverband hebben wij voor onze klanten directe ondersteuning voorhanden op het gebied van IT-advisering, data-analyse, dashboarding etc.

Windt Le Grand Leeuwenburgh

Voor ondernemingsrecht en de hoogwaardige procespraktijk werken we samen met de advocaten van Windt Le Grand Leeuwenburg; een jong advocatenkantoor uit Rotterdam. Deze advocaten richten zich op bedrijfsonderdelen van multinationals, het Nederlands midden- en grootbedrijf, fondsen, overheden, alsmede not-for-profit instellingen. Zij werken zowel voor de directie als voor toezichthouders, aandeelhouders, OR of financiers. Het advocatenteam heeft daarnaast ruime ervaring als bewindvoerder en curator.

Van Gelder Advocaten

Voor arbeidsrecht werken we samen met de advocaten van Van Gelder Advocaten B.V. uit Berkel-Enschot. Zowel in de advies- als procedurepraktijk hebben zij veel ervaring opgebouwd. Zij behandelen alle aspecten van het arbeidsrecht, waarbij zij met name ondernemingen bijstaan, maar ook de individuele werknemer, de (statutair) directeur/bestuurder en de ondernemingsraad. Tevens beschikt Van Gelder Advocaten over de capaciteit om vastgelopen onderhandelingen weer los te trekken.

Jeroen de Koning Subsidieadvies

Voor subsidieadvisering voor tuinders werken we samen met Jeroen de Koning. Jeroen heeft vele jaren praktijkervaring opgebouwd bij Flynth en werkt sinds 2015 als zelfstandige. Voor de tuinbouw zijn subsidies cruciaal. Denk hierbij aan subsidies op het gebeid van innovatie, duurzame energie en milieu.