Personele dienstverlening

Personele dienstverlening biedt New Vision u aan vanuit New Vision Administraties B.V.

Is New Vision Administraties als alle andere loonadministratiekantoren?

Nee, wij zijn uw interne salarisadministrateur en HR-functionaris, tegen geringere kosten voor de geleverde kwaliteit.

Als ondernemer bent u het liefst zo min mogelijk tijd kwijt aan administratieve taken rondom uw medewerkers. Dat is logisch. Daarom heeft New Vision haar dienstverlening vernieuwd om ook op dit gebied u te ontzorgen met de oplossing: Loket.nl.

Met deze online applicatie werken wij direct met u samen op het gebied van salaris en personeel. U stelt met Loket.nl ook eenvoudig documenten beschikbaar aan uw werknemers via het werknemersloket en koppelt uw salaris- en personeelsadministratie gemakkelijk aan andere applicaties.

Met Loket.nl bieden wij onze klanten een geheel digitale omgeving en zijn we leading in deze implementatie (volgens mededeling van Loket.nl). Loket.nl biedt vele mogelijkheden en kansen om uw onderneming te ondersteunen. Samen met ons bepaalt u hoe we Loket.nl zo optimaal mogelijk inrichten voor uw onderneming en waar mogelijk koppelen we Loket.nl aan uw administratie. Op die wijze hebt u helemaal geen omkijken meer naar een loonverwerking. Zodat u kunt doen waar u goed in bent: ondernemen.

Eén online omgeving

Met Loket.nl werkt u in één online omgeving en dit heeft tal van voordelen. U bepaalt zelf wat u doet en wat u uitbesteedt aan ons. Deze manier van samenwerken is flexibel, efficiënt en minder foutgevoelig. Bovendien beschikt u altijd over de meest actuele salaris- en personeelsadministratie.

Fundament onder uw personeelsbeleid

Loket.nl vormt het fundament onder uw personeelsbeleid. Geen papieren dossiers meer, maar een digitale omgeving. Hierin legt u belangrijke informatie vast. Indien gewenst, deelt u het met medewerkers. Denk aan contracten, verstrekkingen, gespreksverslagen of diploma’s. Loopt een overeenkomst af? Loket.nl geeft tijdig een waarschuwing.

Loket.nl is niet alleen handig voor u, maar ook voor uw medewerkers. Loonstroken, jaaropgaven, verlofoverzichten en hun personeelsdossier. Als u uw medewerkers toegang geeft tot het werknemersloket, kunnen ze alles online inzien. Waar en wanneer ze willen, op hun pc, tablet of smartphone. Ook verlof aanvragen behoort tot de mogelijkheden.

Loket.nl is eenvoudig te koppelen aan applicaties zoals financiële administratie, verzuim- of urenregistratie. Op deze manier bieden wij u een integrale oplossing voor uw complete administratie. Het grote voordeel is, dat het werk bespaart en fouten voorkomt, doordat gegevens maar één keer ingevoerd worden.

Vanzelfsprekend kiest u voor een koppeling met applicaties die het beste passen bij uw organisatie.

Wij streven naar het ontzorgen van onze cliënten. Met Loket.nl hebben we een grote stap gezet naar digitalisering, vereenvoudiging van processen en het beschikbaar maken van informatie voor hen die dat nodig hebben.

HR-dienstverlening

In het verlengde daarvan zijn wij u ook heel graag behulpzaam bij:

Kortom, wij zijn graag uw sparringpartner als u vragen hebt over personele zaken. Met u zoeken wij naar oplossingen die passen bij uw bedrijf.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op met: