Inkomens- en vermogensadvisering

Inkomens- en vermogensadvisering biedt New Vision u aan vanuit New Vision Inkomens- & Vermogensadvies B.V.

Deze nieuwe loot aan de stam van onze organisatie richt zich op Inkomensverzekeringen (arbeidsongeschiktheidsverzekeringen, WGA-verzekeringen en overige inkomensverzekeringen), Vermogensopbouwproducten (banksparen, lijfrente- en kapitaalverzekeringen) en  Pensioensverzekeringen (met name voor de DGA).

Sinds begin van 2016 beschikken wij over een AFM-vergunning waardoor wij mogen adviseren over en bemiddelen in  bovenvermelde complexe financiële producten.

In welke behoeften van onze klanten kunnen wij voorzien?

Wij begeleiden u bij het maken van een  verantwoorde keuze op het gebied van uw toekomstvoorziening. Denk daarbij aan banksparen, vermogensopbouwproducten maar ook pensioenverzekeringen voor de DGA. 

Door de afschaffing in 2017 van het pensioen in eigen beheer bestaat de behoefte aan hetzij het afsluiten van een pensioenverzekering dan wel een andere vorm om te zorgen voor de toekomstige oudedagsvoorziening.

Ook adviseren en begeleiden wij bij het afsluiten van een overlijdensrisicoverzekering (voor uw partner of kinderen) of voor uw compagnon.

Niet alleen uw eigen positie, maar ook die van uw personeel nemen wij desgevraagd onder de loep. Denk in dat kader aan WGA Excedent verzekeringen e.d. Ook met dit maatwerk zijn wij u graag van  dienst.

Met uw medewerking is er steeds een up-to-date  inzicht in het reilen en zeilen van uw onderneming waardoor de adviezen nog meer gaan aansluiten bij uw wensen en mogelijkheden.

Is uw interesse gewekt? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak met:

Drs. Gerard Hordijk RB: 088 – 04 04 047 / g.hordijk@newvisiongroep.nl

 

U kunt onderstaand onze verschillende dienstverleningsdocumenten terug vinden:

Dienstverleningsdocument Hypotheekaanvraag

Dienstverleningsdocument Pensioenvraag werkgever

Dienstverleningsdocument Risico's afdekken

Dienstverleningsdocument Vermogen opbouwen