Fiscale advisering

Fiscale advisering biedt New Vision u aan vanuit New Vision Accountants & Adviseurs B.V.

Bij ondernemers- of privébeslissingen neemt het thema belastingen een belangrijke plaats in. Onze fiscaal specialisten kennen de complexe fiscale wet- en regelgeving en kijken met een scherp ondernemersoog naar uw fiscale zaken.

Onder aansturing van Gerard Hordijk werkt een ervaren team in het ondernemersklimaat waarin u opereert. Hij is ook thuis in specifieke zaken die spelen in de automotive en tuinderssector; een unieke combinatie in de samenwerking met branchespecialist New Vision.

Logische en begrijpelijke fiscale en juridische structuur

In de privésfeer adviseren wij u bij schenk- en erfbelasting / vermogensplanning.
Bij het opzetten van een fiscale structuur is het belangrijk dat er een logische en begrijpelijke juridische structuur ontstaat. Wij hebben de expertise in huis om uw onderneming optimaal te laten presteren in het, vaak ondoorzichtige, fiscaal-juridische speelveld. Daarbij gaan wij bezwaar- en beroepsprocedures niet uit de weg. Dit gebeurt zowel binnen Nederland als internationaal.

De fiscaliteit benaderen wij met een brede blik. Vanzelfsprekend anticiperen wij zo snel mogelijk op de voor u belangrijke veranderingen in de fiscale wetgeving of jurisprudentie. Waar nodig vindt samenwerking met andere (financiële) specialisten plaats, zoals accountants, bedrijfsjuristen en notaris. Graag verwijzen wij ook naar onze expertise op het gebied van Inkomens- & Vermogensadvies.

Onze belastingadviseurs staan voor u klaar met hun gedegen inhoudelijke basis en áltijd met een gezonde kijk op uw zaken.  Ons doel is dat u als ondernemer lekker kunt slapen en daardoor (uit)gerust kunt ondernemen. Profiteer van onze kennis.

Herkent u zich in de hiervoor geschetste situaties? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak met: