Digitale accountant

De Digitale Accountant biedt New Vision u aan vanuit New Vision Accountants & Adviseurs B.V.

U zoekt stuurinformatie om uw onderneming te managen. Uit onderzoek is gebleken dat veel ondernemers niets zien in uitgebreide en gedetailleerde cijfermatige opstellingen en analyses en pagina’s dikke maandelijkse of wekelijkse rapporten. Daarom heeft New Vision haar dienstverlening ook op dit punt gericht op het ontzorgen van u als ondernemer. Onze oplossing: New Vision Data Reports.

Met deze online applicatie werken wij als accountantskantoor direct met u samen om de ontwikkelingen binnen uw bedrijf inzichtelijk te krijgen. Met onze kennis van de automotive branche definiëren wij de Kritieke Prestatie Indicatoren (KPI’s) waar u als ondernemer ‘echt wakker van ligt’. Gezien onze uitgebreide kennis en ervaring in zowel de automotive als de tuindersbranche, hebben wij rapportageomgevingen die specifiek op deze branches ingericht zijn.

Die KPI’s zetten wij voor u om in een grafische rapportage. In één oogopslag ziet u op uw tablet, computer of desgewenst in geprinte vorm waar uw onderneming staat. Het mooie van New Vision Data Reports is de flexibiliteit. Door de modulaire opzet ontwikkelen wij samen met u een tool die past bij uw behoeften. Wilt u iets wat niet precies in de module zit? Samen met u bekijken wij  de mogelijkheden om uw doel te bereiken.

U bepaalt samen met ons hoe we New Vision Data Reports zo optimaal mogelijk inzetten. Zodat u kunt doen waar u goed in bent: ondernemen.

Gebruikersvriendelijkheid

Op ieder gewenst moment en op iedere door u gewenste locatie (mits natuurlijk met internetverbinding) wilt u bij uw bedrijfscijfers kunnen via een computer, laptop en een tablet.

Geen moeilijke opzet, maar in the cloud naar een beveiligde pagina en daarachter direct uw informatie. Informatie niet in een dik rapport, maar als overzichtelijke tabbladen. Gesorteerd van hoofdniveau naar detail, maar met een mogelijkheid om direct van ieder hoofdniveau in te zoomen op details.

Intuïtief, zodat u het zonder ingewikkelde uitleg kunt gebruiken. We werken op basis van een all-in-abonnementstarief, zelfs voor de analyserende ondersteuning door uw klantbegeleider. Uw accountant staat zo ook digitaal voor u klaar.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op met: