Wie ben jij?

Wat is jouw specialiteit? We zijn erg benieuwd. Wil je weten waarom New Vision een goede keuze is in jouw branche? Lees dan verder over een van de volgende onderwerpen.

New Vision is er voor...

Ondernemers in het MKB

In het MKB  wil je niet te veel tijd kwijtraken aan randzaken. New Vision helpt je met efficiënter administreren, zodat jij meer tijd hebt om te doen waar je goed in bent. Intelligente beslissingen maken op basis van onze cijfers, bijvoorbeeld.

Lees meer over New Vision voor het MKB>

Ondernemers in automotive

Ondernemen in de automotive branche vraagt wat extra van je administratie. Rapportage naar importeurs is daar maar één onderdeel van. Ook de rapportages van je bedrijf vragen om verschillende categorieën en overzichten. Gelukkig zijn de systemen van New Vision daarop toegerust.

Lees meer over New Vision voor automotive >

Ondernemers in de tuinders sector

Als tuinder heb je te maken met grote investeringen en onzekere markten. New Vision zorgt voor transparantie tussen ons, jou en de bank. Zo kan jij vol vertrouwen blijven ondernemen.

Lees meer over New Vision en de tuinders setor >

Ambitieuze ondernemers

Zit je bedrijf in de groeifase? Dan is het belangrijk om je volledig te concentreren op je core business. New Vision helpt daarbij. We besparen jou tijd bij het administreren, zodat jij meer tijd hebt om te doen waar je goed in bent. Daarnaast helpen we je met het verantwoord investeren en financieren van jouw droomorganisatie.

Lees meer over New Vision voor ambitieuze ondernemers>

Heb jij een ander soort onderneming?

Vraag ons dan gerust of we ervaring hebben in jouw vakgebied. Met zeker 60 jaar  jaar aan gecombineerde ervaring, hebben we al veel branches van dichtbij gezien.

Een gesprek is zo gepland.

 

  • Bel: 088 – 04 04 010
  • Stuur een e-mail: info@newvisiongroep.nl
  • Of laat een bericht achter via ons contactformulier.