Arbeidsrecht

Ken jij de regels voor de administratie van je personeel? Niet precies? Of wil je procedures vastleggen voor akelige situaties op de werkvloer? Dan zijn wij graag je sparringpartner voor alles wat met arbeidsrecht te maken heeft.

Wanneer krijgt mijn onderneming met arbeidsrecht te maken?

Eigenlijk komt arbeidsrecht al om de hoek kijken bij jouw eerste man/vrouw personeel. Die heeft een volgens de wet kloppend arbeidscontract nodig en je bent verplicht om voor iedere werknemer een dossier aan te leggen.

Helaas komt arbeidsrecht ook naar boven als je iemand moet ontslaan, bij conflicten op de werkvloer of seksuele intimidatie. Dit zijn vervelende situaties, waarbij de emoties vaak hoog oplopen. Het is goed om juist in die situaties de juiste procedures vast te leggen.

Andere arbeidsrechtelijke aangelegenheden

  • Het opzetten en beoordelen van contracten en overeenkomsten met jouw werknemers;
  • Het voeren van juridische procedures op het gebied van arbeidsrecht;
  • Het opstellen van vaststellingsovereenkomsten;
  • Het uitvoeren van due diligence voor personeel.

Als het nodig is, gebruikt New Vision de kennis van de ervaren arbeidsjuristen van Van Gelder Advocaten. Met dit deskundig advocatenkantoor hebben we een goede samenwerking en goede ervaringen, zeker op het gebied van arbeidsrecht.

De arbeidsrechten en -plichten onder de loep leggen?

New Vision komt graag langs om je administratie door te lichten. Maar we starten natuurlijk met een vrijblijvend gesprek, waarin we haarfijn uitleggen wat we gaan doen. Een afspraak maak je via de contactgegevens hieronder.